Spring til indhold
Hjem » 3 grunde til at starte din virksomhed mens du studerer

3 grunde til at starte din virksomhed mens du studerer

3 grunde til at starte din virksomhed mens du studerer

Drømmer du om at starte din egen virksomhed på et tidspunkt, kan det eks. være en rigtig god idé at starte den, mens du studerer.

 

Der er rigtig gode muligheder for at få succes med en virksomhed, når du studerer. Så i stedet for bare at lade det være ved drømmen om fremtiden, kan du jo gøre noget ved det nu, hvis du har en god ide til en virksomhed, du kan starte. Herunder er tre gode grunde til at starte din business, mens du er i skole.

Du får en fast indtægt

For det første får du jo en fast indtægt i form af en SU. Og den kan forhåbentlig dække alle dine nødvendige udgifter, så du ikke har et behov for at skulle arbejde på et studiejob ved siden af med at sælge billige mobilabonnementer eller lignende.

 

Når du starter en virksomhed, kan der gå lang tid, før du kan trække løn ud til dig selv. Derfor kan det være godt at have en form for “løn” i en SU, som du kan bruge til at leve for, mens du studerer og bygger din virksomhed op.

Du har få forpligtelser

Dernæst har du som regel også ganske få forpligtelser, når du går i skole. Du har naturligvis din skole af tage dig af, og måske har du en partner. Men du har formodentlig endnu ikke hverken et hus, børn, kæledyr eller sågar en bil at tage dig af.

 

Når der første bliver stiftet familie, købt hus osv., er det svært at finde pladsen i hverdagen til at starte en virksomhed op. Så det kan du jo udnytte, nu hvor du er ung og studerer og ikke har så mange forpligtelser at tage dig af endnu.

Du bor måske hjemme

Sidst, men ikke mindst, kan det også være, at du stadig bor hjemme, mens du studerer. På den måde har du heller ikke særlig mange udgifter, du skal tage dig af, hvilket giver dig en masse tid og muligheder til at starte en forretning op.

 

Når du ikke har de store udgifter, har du sikkert heller ikke et studiejob, hvilket jo bare giver dig endnu mere tid til at lave lige netop den virksomhed, du drømmer om at starte op.

 

Så hvis du er klar til starte ud med din ide, er det da bare med at komme i gang.