Spring til indhold
Hjem » Artikler » Lav hjemmesiden til din virksomhed selv

Lav hjemmesiden til din virksomhed selv

  • af

Lav hjemmesiden til din virksomhed selv

Skal du have lavet en hjemmeside til din virksomhed, og har du enten ikke penge eller lyst til at få andre til at lave den for dig, er det bare med at koste dig over det selv.

 

Det behøver slet ikke at være så svært at lave en hjemmeside. Faktisk er der mange gode værktøjer derude, der kan lade dig komme i gang med at lave en hjemmeside for næsten nul kroner.

Du kan spare en masse penge

Der er ingen tvivl om, at du kan spare en masse penge på at kaste dig ud i at lave din egen hjemmeside til din virksomhed. Selvom det kan være rart at få andre til at lave den for sig, koster det også bare hurtigt mange tusinde kroner at få det gjort af en professionel, og du har måske nogle andre ting i din virksomhed, som pengene kan bruges bedre på.

 

Du kan nemt spare 10.000, 20.000 eller 30.000 kroner på at sørge for at lave hjemmesiden til din virksomhed selv. Så kast dig ud i det og lær at gøre det selv.

Gør det nemt – brug WordPress

Hvis du gerne vil gøre det nemt for dig selv at lave din virksomheds hjemmeside, kan det være en god ide at kaste dig over WordPress. Det er meget nemt at lære at lave WordPress hjemmesider, og WordPress er endda også et gratis system, som du ikke engang skal betale penge for at gøre brug af.

 

Du skal selvfølgelig stadig betale for et webhotel og et domæne, men selve systemet til at lave hjemmesiden er gratis at anvende. Så det kan du jo glæde dig til at komme i gang med at rode med, når du skal lave selve siden.

Hellere en hjemmeside end ingen hjemmeside

Du skal ikke være bange for, at du ikke kan finde ud af at lave en lige så god hjemmeside, som andre måske kan, når du skal lave din første hjemmeside. Når du har en virksomhed, er det bedre, at den har en hjemmeside, end slet ikke at have en.

 

Så selvom det kan virke grænseoverskridende at lave en hjemmeside selv, kan du bare være stolt over, at du om kort tid kan finde ud at sætte en ganske fin hjemmeside op, som du virksomhed kan bruge, indtil du måske har råd til at få den genopfrisket af en professionel.