Spring til indhold
Hjem » Artikler » Brug innovativ lasertoner i virksomheden

Brug innovativ lasertoner i virksomheden

  • af

Bruger i mange udskrifter på din arbejdsplads? Så er det vigtigt med en god printer. En god printer skal kunne holde til at printe mange udprint og den skal gøre det hurtigt. Det er ikke meningen, at vi i 2020 og i fremtiden skal stå og bruge tid på at vente på en gammel printer. I dag går tingene hurtigt. En e-mail er sendt afsted til den anden ende af kloden på 0,5 sekunder. Derfor er det også vigtigt, at i tænker fremad når i tænker på printer og udskrifter.

Laver I mange udskrifter i jeres virksomhed?

Hvis i som virksomhed, skal bruge mange rapporter i papirs form eller andre former for udskrifter, er det vigtigt at I har en printer der kan holde til det. Hvis I ikke allerede har en laserprinter, skal I helt klart anskaffe jer en. Når I vælger at bruge en laserprinter, skal I også bruge de topmoderne lasertonere til printere. En laserprinter er meget hurtigere til, at lave udskrifter end en blækprinter. En lasertoner vil heller ikke kunne udtørre ligesom de gammeldags blækpatroner kan gøre det. Det vil derfor spare virksomheden både tid og penge, at anskaffe sig en laserprinter og lasertoner.

Miljøbevidst valg

Er i en virksomhed, der tænker over miljøet? Så vil en lasertoner også være noget for jer med det grønne mindset. En lasertoner kan nemlig printe langt flere udprint end de gamle blækpatroner kan. Den skal derfor ikke skiftes så ofte og i vil spare på både plastik og blæk når i vælger en laserprinter og lasertoner over en gammeldags printer. Med den globale opvarmning vi oplever på kloden i dag, er det vigtigt at alle gør hvad de kan. Både private og virksomheder er nød til, at tænke over deres valg og passe på kloden så den også holder til vores tipoldebørn. Med et både grønnere, hurtigere og mere innovativt alternativ til den gamle blækprinter er det vist ikke andet at sige end – skynd dig at anskaffe dig en laserprinter og de gode lasertonere.