Spring til indhold
Hjem » Artikler » 3 innovative uddannelser i København

3 innovative uddannelser i København

København er en af de meste fremadrettede og innovative uddannelseshovedstæder i verden. Der er mange forskellige højskoler og universiteter, der tilbyder innovative uddannelser i København og her gennemgår vi tre af dem. Hvis du tvivler på, hvilken uddannelse passer dig, så er du ikke den eneste.

Der er mange danskere, som ikke ved, hvad de kommer til at lave, indtil de har været en voksen i lang tid. Det kan hjælpe at lave en list over, hvilke typer ting du interesserer dig for som udgangspunkt. Hvis du ved, at du vil studere noget at gøre med innovation, så læs med her om tre muligheder, der eksisterer i København.

Bliv til ingeniør

Hvis du godt kan lide at lave ting, så kan det være, at du ville kunne lide at arbejde som ingeniør. Der er mange forskellige ingeniøruddannelsesmuligheder i København. Der er mange forskellige slags ingeniører, som man kan blive til og det du væger er valgfrit.

Arbejde med at bygge ting indenfor byggebranchen. Lær at lave en bro eller en metro eller find et job inden for konstruktion. Det er også muligt at arbejde med udvikling af internettet som ingeniør. Hvis du godt kan lide innovation og at arbejde med dine hænder, så er det med at arbejde som ingeniør måske noget for dig.

Hvis du bor inden for København eller på Sjælland, så har du også mange forskellige uddannelsesmuligheder at vælge imellem. Der er også flere skole og uddannelsesniveauer. Bliv ingeniør bachelor, som tager tre år eller gå på en teknisk skole, der tager kortere tid. Så længe som din uddannelsesbeslutning er valgfrit, så kommer du til at kunne lide den.

Bliv til programmør

Der er også mange muligheder for at blive til programmør. Der er mange danskere, som altid godt kunne lide at sidde ved deres computer hele tiden som teenager. Der er super mange danskere, der ville med stolthed kalde sig selv for en ”nerd”. Og mange af dem bliver meget glad for en uddannelse inden for IT-branchen.

En programmeringsuddannelse kan også tages på forskellige måder. Afhængigt af hvor længe du kommer til at studere og hvilken slags uddannelse du skal have kommer an på, hvilket slags IT arbejde du interesserer dig for.

Det er vigtigt, at det du vælger, er valgfrit, da du kommer til at droppe ud eller blive utilfreds, hvis du vælger at studere noget, som du ikke brænder for. Men hvis du altid har kunne godt lide at sidde ved en computer som teenager, så er it-arbejde noget, som du sandsynligvis vil kunne lide.

Studer business

Sidst men ikke mindst er businessuddannelser. Der er bare intet andet mere innovative, end en uddannelse inden for business. Der er mange forældre, som vil have, at deres børn studerer noget, som giver penge. Men det er ikke en god idé at studere noget, fordi dine forældre vil have det.

Din uddannelse er lige præcis det. Det er din. Det er valgfrit og bør være noget, som du godt kan lide. For mere information om dine uddannelsesmuligheder, besøg CIS-edu.dk.