Spring til indhold
Hjem » Artikler » Plej skønheden med ansigtrulle på hjemmekontoret

Plej skønheden med ansigtrulle på hjemmekontoret

  • af

Corona har skabt en mere afslappet form for hjemmearbejdsplads. Et kig omkring under nedlukning viser med alt tydelighed, at vi giver mere slip og slapper af. Derfor kan hjemmearbejde også foregå mere afslappet i natbukser. Helt ligesom mange andre ting og handlinger der måske ikke lige foregår på et ”rigtig” kontor.

Plej skønheden med en ansigtsrulle på hjemmekontoret der sagtens kan bruges, mens du f.eks. sidder i Teams møde. Giv dig selv ansigtsmassage med en ansigtsrulle der kan hjælpe til bedre glød og stramme huden.

Hvad er en ansigtsrulle?

En klassisk ansigtsrulle ruller henover huden i ansigtet og hals. Rullen der er en gammel kinesisk tradition, bruges til ansigtsmassage hvor du stimulerer kollagen og øger blodcirkulationen.

En ansigtsrulle kaldes ofte også for jaderoller eller faceroller. Der kan dog være forskelle i forhold til materiale og udformning. En jade roller eller faceroller er en stang med to ruller af krystal sten i hver ende. Hvor en ansigtsrulle også kan dække over en dermaroller type med pigge i. Du kan med fordel finde inspiration til forskellige ansigtsruller på Faceroller.dk.

Den klassiske ansigtsrulle / faceroller er et lille håndholdt rulleredskab, hvor ruller kan være fremstillet i plastik, metal eller healende krystaller som jade, rosakvarts, bjergkrystal eller ametyst. Dermaroller typen har ofte små pigge til at prikke hul i huden. Denne type gør huden meget rød, så den er ikke velegnet i arbejdstiden foran skærmen.

Hvorfor bruge en ansigtsrulle foran skærmen?

En ansigtsrulle er velegnet til de tidspunkter, hvor du måske ikke sidder med telefonen eller tastaturet. Her kan med et par minutter ad gangen, hjælpe skønheden ved at forebygge med ansigtsmassage fra rullen.

Ved at give massage øger du blodcirkulationen og styrker cellevævet. Det hjælper huden til mere glød og følelse af at blive spændstig.

Hvordan du bruger en rulle?

Ansigtsruller er blevet populære for deres enkelhed og selvfølgelig hjælp til skønheden. Hvis du vælger en ansigtsrulle med en lille og stor sten i hver ende, bruges den store rulle til de store områder som kind, hage m.m. Hvor den lille rulle bruges til de mindre områder omkring øjne og tindinger.

Husk altid at rense ansigtet inden du ruller. Helt ligesom ansigtsrullen også bør være renset inden du kører den henover huden i ansigtet.

Rullen skal bruges i lige linjer som frem og tilbage eller op og ned. Lad være med at køre rundt i cirkler.

Du bør med fordel bruge rullen sammen med creme eller olie til huden. Når du ruller, vil fugten hurtigere blive absorberet i huden.

Hvis du tror på det spirituelle og energien fra krystal sten, skal du selvfølgelig vælge en ren ametyst,  jade eller kærlighedsstenen.