Spring til indhold
Hjem » Artikler » Sådan skaber du en god arbejdsplads

Sådan skaber du en god arbejdsplads

  • af

For at en arbejdsplads skal fungere og være en god arbejdsplads, er det vigtigt, at man sørger for at skabe de rigtige forhold. Og endda de bedste forhold. En måde som man kan gøre det på er ved at skabe en ergonomisk korrekt arbejdsplads.

 

Ergonomi betegner de forhold, som har stor betydning for, at kroppen er sund og holder hele livet. Derudover kan ergonomiske møbler sikre, at kroppen ikke bliver unødvendigt belastet, mens den arbejder. Derfor er det vigtigt, at man sikrer gode ergonomiske forhold, fordi kroppen skal holde hele livet og holde til at udføre arbejde. Og det er arbejdspladserne med garanti interesseret i. Hvis man som arbejdsplads ikke sætter fokus på ergonomi, kan det resultere i mistrivsel hos medarbejdere, nedslidning og ømme muskler samt led. Derfor kommer vi her med en række forslag til, hvordan man kan integrere ergonomi på arbejdspladsen.

 

Sådan sidder du ergonomisk korrekt

Når du skal sidde ergonomisk korrekt, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der ikke findes én endegyldig siddestilling, som er 100% korrekt. Derfor varierer det fra person til person, hvad der føles helt rigtigt. Dog er variation det absolut vigtigste, at du kan tage med dig, når du skal vurdere om du sidder ergonomisk korrekt. Det er nemlig altafgørende, at du løbende igennem en arbejdsdag sørger for, at du varierer din arbejdsstilling.

 

Hvis du vil være sikker på at få komfortable og ergonomiske korrekte møbler, skal du klikke her. Her er du sikret høj kvalitet, komfort i højsædet og ergonomisk korrekthed.

 

Ergonomi i konferencerummet

Stolene fremstilles ikke kun for at kunne passe ind i kontormiljøet, men også fordi medarbejdere og andre mødedeltagere fortjener at sidde godt og komfortabelt, når de deltager i konferencer og lange møder. Dog får du stadig dine stole til konferencerummet i et stilrent og klassisk udtryk, som gør, at de kan passe ind i hvilket som helst kontormiljø. 

 

Hvis man fx vælger de stabelbare konferencestole, får man ikke kun komfort og korrekt ergonomi med i pakken – man får også en praktisk løsning. De stabelbare konferencestole er nemlig praktiske, fordi de kan stables, så I nemt og hurtigt kan rydde lokalet for stole, så der nemt kan blive plads til større eller mindre forsamlinger igen. Hvis I fx afholder en workshop, som kræver fysisk aktivitet, kan I nemt stable stolene og dermed få gulvpladsen fri. Stolene fylder heller ikke meget, når de er stablet, hvor de kun kræver et minimum af opbevaringsplads, så I nemt kan flytte dem ud til siden for en kort stund.

 

Få et ergonomisk hvil

Det behøves ikke kun være på kontoret, at du tænker ergonomisk. Dog kan man med fordel også indrette et såkaldt hvilerum på kontoret, hvor de ansatte kan hvile og afstresse i deres frokostpause. Dette vil forbedre medarbejdernes trivsel på arbejdspladsen. Dog kan man med fordel også tænke ergonomisk, når man kommer hjem fra en lang arbejdsdag. Her er det lige så vigtigt, at man er ergonomisk korrekt nemlig. Derfor er det vigtigt, at man vælger en hvilestol, som fx har en fodhviler, fordi det skaber bedst mulig komfort. Her findes der fx den hvilestol, der hedder Plus 5080, som både har en fodhviler, kan specielt bygges efter egne behov og som har en uovertruffen siddekomfort. Derfor kan du pryde din stue og samtidig forkæle din krop, når du er hjemme. Dette vil derfor også gøre dig langt mere oplagt til dit arbejde næste dag.

 

Hvis du både sørger for, at dit kontor er ergonomisk korrekt indrettet og at dit hjem er, er du sikret en ergonomisk korrekt hverdag, hvor komforten er i top. Gode ergonomiske møbler kan nemlig være med til at sikre det gode humør og kroppens levetid.