Spring til indhold
Hjem » Artikler » Det behøver ikke være kompliceret at få et bedre indeklima

Det behøver ikke være kompliceret at få et bedre indeklima

  • af

Norh Entreprise er en autoriseret elektriker virksomhed, som tilbyder det meste indenfor elinstallation, primært i København og omegn. Firmaet har bemærket en højere efterspørgsel på bedre indeklima, ude bland kunder, det sidste år. Både hos de private kunder men også ude blandt virksomheder og på kontorer. Måske beror dette på at vi generelt er blevet mere observante på hygiejne og ventilation, på grund af corona og fokus på bæredygtighed.

Faktum er at god ventilation og bedre indeklima, gør at vores bygninger og boliger holder længere og ikke mindst hvis du opholder dig meget indendørs, så får du et bedre helbred, hvis du opholder dig i et godt indeklima.

Hvad kan man gøre for at få et bedre indeklima?

Hvis du arbejder eller bor i en bygning, med et meget dårligt indendørsklima, så anbefaler Norh Entreprise at få monteret en eller flere så kaldet Duka One. En Duka, kan fås i mange forskellige modeller og de passer ind, de fleste steder.

Mange der overvejer at investere i en Duka One, synes at selve monteringen virker uoverskuelig og får derfor aldrig noget gjort ved det. Det er forståeligt, da det oftest skal bores et stort hul hvor en ventilator skal placeres. For at gøre en opsætning af Duka One nemmere og mere overskuelig for beboerne i hovedstaden, tilbyder derfor Norh en fuld entrepriseløsning som inkluderer både boring af huller i de mest hårdførdte materialer, indkøb og montering af en autoriseret elinstallatør.

Der er selvfølgelig nogle ting som du selv også kan gøre for at få et bedre indeklima og der er f.eks.

  • Lufte ud og åbne vinduer, dagligt
  • Tage det roligt med kemiske produkter
  • Udskifte filtret til støvsugeren, ofte
  • Huske at tænde for emhætter når du laver mad
  • Slukke for elektriske apparater når de ikke er i brug
  • Undgå at tørre tøj indendørs
  • Gør rent mindst en gang om ugen

Hvis du allerede i forvejen gør alle, nævnte ting, men stadigt synes at indendørsklimaet er af ringe kvalitet på dit kontor eller derhjemme, så kan det være en god idé at indhente et tilbud hos Norh eller en anden elektriker på en Duka eller andet klimaanlæg, det koster ingenting.