Spring til indhold
Hjem » Artikler » Sjove ideer til firmaarrangementer med teambuilding

Sjove ideer til firmaarrangementer med teambuilding

  • af

Der findes mange måder hvorpå, at man kan styrke det kollegiale fællesskab- og sammenhold. Det er dog vigtigt ikke at tro, at den slags blot opstår og vedligeholdes af sig selv. Selv på en harmonisk arbejdsplads kan det være nødvendigt at give sammenholdet og fællesskabet en opgradering. Der findes heldigvis gode metoder til, hvordan dette kan gøres både nemt og smart. Så leder du efter det perfekte Firmaarrangement  er du havnet det helt rette sted.

Gode ideer til teambuilding

Den bedste måde man kan skabe øget sammenhold og forbedre samarbejdsevnerne og ikke mindst lysten dertil, er ved at stable et teambuildings arrangement på benene. Du kan heldigvis finde mange Ideer til teambuilding  – så der findes heldigvis en løsning og et firma arrangement, der passer til alle virksomheder.

Fem trin til et succesfuldt arrangement

Der findes fem trin, som man bør overveje inden man arrangerer et teambuildings arrangement. Det handler nemlig om at skabe et event, der har success og glade deltagere.

Du bør overveje hvornår på årstiden, dit arrangement skal afholdes. Der kan nemlig være helt basale udfordringer forbundet med vejret. Der findes et hav af aktiviteter både indenfor og udenfor, så du kan sagtens planlægge arrangementet hele året rundt. Dog er det godt givet ud at undgå for meget ophold udenfor i de kolde måneder med eksempelvis frost.

Sørg for at skabe et arrangement hvor de ansatte kan deltage uanset alder og fysisk form. Det skal være et arrangement, hvor alle kan spille en aktiv rolle på holdet og føle, at de bidrager med noget konstruktivt. Det handler ikke om at komme først men om at skabe en fælles oplevelse.

Sørg for at de ansatte tilbydes både mad og drikke. Efter en lang dag med fysiske aktiviteter er det tiltrængt at få fyldt energidepoterne op igen. Det kan også være smart at indlægge pauser løbende, hvor deltagerne tilbydes forfriskninger.

Sørg for at vejlede deltagerne på forhånd i forhold til hvilken påklædning, de bør iføre sig. Gerne påklædning der matcher årstidens vind og vejr. Det ville være uheldigt, hvis nogen holdes ude grundet vådt tøj eller kolde tæer. Sørg derfor altid for at informere alle. Kræver arrangementet særligt udstyr, er det også vigtigt at dette er til rådighed for de deltagende.

Sørg for præmier. Selvom det kan lyde en anelse banalt, er det altid med til at sætte et ekstra smil på læben – og ikke mindst minde de ansatte om en forrygende dag i godt selskab.