Spring til indhold
Hjem » Artikler » Sidder du fast i karrieren? Så følg disse 3 tips

Sidder du fast i karrieren? Så følg disse 3 tips

  • af

Hvis du er landet på den her artikel, er det nok også, fordi du vil have, at der skal ske lidt mere i hverdagen. Du har måske været på dit nuværende arbejde i lang tid, du tjener måske ikke nok, og du føler måske, du gerne vil udvikle dig lidt mere i dit arbejde. I så fald er du kommet til det rigtige sted, for her er en række råd til, at du kan peppe dit arbejdsliv op.

Se på passiv indkomst

Jeg tjener ikke nok, men jeg kan heller ikke bede om lønforhøjelse. Hvis du kan nikke genkendende til det, kan du med fordel kigge mod passiv indkomst. Navnet giver sig selv, da det er en mulighed for dig at tjene ekstra penge på, uden at du egentlig selv skal arbejde meget for det. Men det skal dog siges, at før man kan begynde at generere den indkomst, skal man også bruge tid og penge på det.

 

Har man en opsparing i forvejen eller lidt penge til overs, som man egentlig godt kunne sætte til side, kan man overveje at investere de penge et sted. Investeringsverdenen kan virke som ét stort spindelvæv, hvis man aldrig har beskæftiget sig med det før. Men skal man starte et sted, kan det være investeringsfonde, som både åbner op for at investere i Danmark og i udlandet. Det er egentlig  Her er tre fordele ved investeringsfonde:

 

  • Du kan spare penge
  • Det er nemt og enkelt
  • Investeringsfonde giver stor valgfrihed

Tag en efteruddannelse

Måske handler kedsomheden om, at du skal prøve noget nyt. Her er efteruddannelser og kurser et godt tiltag, fordi du kan tage dem på deltid uden for dit arbejde, og så kan du samtidig få styrket dine kompetencer. Arbejder du med design og kunst, findes der adskillige enkeltfag og kurser, som kan hjælpe dig på vej med din karriere. Og har du arbejdet med et samfundsvidenskabeligt erhverv, kunne du overveje at bygge ovenpå med et kreativt fag. 

Find en hobby

Det kan også være, at du keder dig i dit arbejdsliv, fordi det faktisk er det eneste, dit liv består af. En hobby kan være et godt afbræk til hverdagen, så overvej at se på, hvad dine interesser er, og dermed hvilken hobby, der kunne være noget for dig. I dag findes der mange aftenkurser, hvor man både kan lave alt fra at lære sprog til at dreje ler.