Spring til indhold
Hjem » Artikler » Business Workout

Business Workout

  • af

Har du en mistanke om at din forretning kunne trænge til en ordenligt omgang fitness, for at leve op til de forventninger, ønsker og drømme du så passioneret har for den?

Måske trænger hjemmesiden til en overhaling, måske går det lidt sløvt med salget eller måske er det på ubehagelig vis gået op for dig at det er helt galt med din forretnings strategi, positionering og branding. Uha! – Hvad gør du?

Jeg har lavet en lille guidet øvelse til dig, som du kan bruge for at komme på ret kurs igen. For som med al fitness og workout, så er det en process at holde sig i form. Det nytter ikke noget at gå i fitnesscenter 1 gang om året. Nej! – Det skal være en daglig prioriteret opgave for at virke – og der skal være en plan bag.

Super Plan Til Daglig Business Workout

Jeg vil anbefale at printe denne plan ud og hænge den hvor du kan se den. På den måde bliver du mindet om at træne hver eneste dag.

STEP 1 – Slap af:

Start med at sætte minimum 20-30 min. uforstyrret tid af til din workout.

Sørg for at have papir og blyant i nærheden.

Sæt dig på din seng (læg dig evt. ned på sengen, hvis det gør det nemmere for dig at slappe af – men du må ikke blive for afslappet, så er din seng for blød, må du bruge en stol) luk øjnene og gennemgå din krop fra fod til isse og bed hver legemsdel om at slappe af.

Når du er afslappet, så gå til step 2.

Du kan desuden læse flere business artikler her: businessnews.dk/

STEP 2 – Fokusér:

I din afslappede tilstand forestiller du dig nu, at du er på et af dine uforstyrrede ynglings steder her i verdenen.

Forestil dig at du er alene, men at der lige i nærheden er en person som du virkelig har tillid til og som du beundrer for hans/hendes forretnings forståelse og viden (det behøver ikke være en person du kender i virkeligheden).

Forestille dig nu at denne person kommer hen til dig; rede til at svare på et hvilket som helst forretnings spørgsmål du måtte have.

Foreslag til spørgsmål:

“Hvor ser du den største udfordring ligger i min business lige nu?”

“Hvordan ville du råde mig til at håndtere denne udfordring?”

“Hvilke mennesker eller ressourcer vil du råde mig til at kontakte/benytte mig af?”

Du får nu lov til at stille dine spørgsmål og lyt godt efter hvad din mentor svarer.

Når du har fået svar på alle dine spørgsmål, skal du skrive spørgsmål og svar ned på papir (evt. i en dagbog eller journal).

Når du har skrevet svarene ned kan du gå videre til step 3.

STEP 3 – Action:

Kig nu på dine svar og definér nogle helt konkrete handlinger, du kan tage ud fra det, du har skrevet.

Eksempel: 

“Spørgsmål: Hvordan skaber jeg bedre kundeservice?”

“Svar: Brug din hjemmeside/email liste til at spørge kunderne, hvad de har brug for”

ACTION: Lav en online spørgeskema-funktion til at afdække mine kunders ønsker og behov.

Når du har lavet en eller flere Action Steps til hvert spørgsmål/svar, skal du prioritere listen efter største udbytte eller evt. efter mindst ressourcekrævende.

Comit dig til at udføre mindst 1 af dine top prioriteter før dagen er omme!

Små skridt

Rom blev ikke bygget på 1 dag og du kan heller ikke træne dig op til at løbe en halv marathon på 1 trænings session.

Business Workout er en process bestående af en række små daglige skridt. Du når ikke i mål og kommer ikke i form ved at stå stille, tage unødvendige afstikkere, lave overspringshandlinger osv. Men hvis du laver denne lille øvelse hver dag, vil du langsom opbygge et momentum, der vil gøre din workout til en fornøjelse og få din business i topform!

Jeg ønsker dig en super træning og jeg vil virkelig gerne høre hvilke fremskridt du gør i din business ved at bruge denne lille øvelse. Læg endelig en kommentar herunder!