Spring til indhold
Hjem » Artikler » Der er fordele ved virtuelle events

Der er fordele ved virtuelle events

  • af

Corona har gjort, at vi har fundet ud af, at mange ting egentlig sagtens kan fungere online. Og selvom corona heldigvis er ved at være fortid, og vi har mulighed for at være sammen igen, så kan vi måske holde fast i nogle af de ting, som vi lærte under corona – for eksempel at mange events sagtens kan fungere og afholdes virtuelt. Faktisk er der ligefrem en række fordele ved at afholde virtuelle events fremfor fysiske.

Dit arrangement kan holdes virtuelt

Hvad enten du står overfor at skulle holde et foredrag, konference, kursus, generalforsamling eller undervisning, så bor du overveje, om du skal lave det til et virtuelt event. Der er flere fordele ved virtuelle events. En af dem er, at det er nemmere for folk at deltage i det pågældende arrangement. Hvis dine kursister/elever/deltagere skal møde op et fysisk sted, skal der sættes ekstra tid af til transport, som også skal arrangeres og planlægges, og måske er der børn, der skal passes, eller andet praktisk som skal gå op, før det er muligt for dem at tage afsted. Ved at afholde eventet virtuelt sparer alle besværet ved planlægningen. Alle kan deltage, hvor de er – det kan både være hjemmefra og på farten. Ved at afholde dit arrangement virtuelt, er der dermed større chance for høj mødedeltagelse.

Arrangementet kan filmes og genses

Når dit event alligevel skal streames, er det nemmere at gemme filmen, så deltagerne har den til senere brug. Er det for eksempel en forelæsning, et webinar eller undervisning kan du lade tilhørerne tilgå videoen igen senere, og dermed har de hele tiden adgang til den pågældende undervisning.

Derudover er det nemt at kommunikere og invitere eksterne talere med ind i eventet. På denne måde sparer du også de ekstra udgifter og planlægningsmæssige kaos det kan være at skulle arrangere, at en række talere kan dukke op til den pågældende event. Ved at afholde dit event virtuelt få du dermed et fleksibelt og lettilgængeligt event.