Spring til indhold
Hjem » Artikler » Giv dine medarbejdere en sundere hverdag med firmafrugt

Giv dine medarbejdere en sundere hverdag med firmafrugt

  • af

Det kan være en rigtig god ide at kigge nærmere på en frugtordning til firmaer, hvis man gerne vil sørge for at ens arbejdere har de bedste og sundeste vilkår. Her snakker vi lidt mere om, hvorfor det er vigtigt at du som firmaejer går op i sundheden for dine arbejdere. Du vil også få nogle gode råd til, hvordan du finder frem til en rigtig god firmafrugtordning til dine arbejdere. Læs med her hvis du er firmaejer og det har interesse for dig.

Derfor skal du gå op i dine arbejderes sundhed

Det er en meget god idé at gå op i sine arbejderes sundhed, fordi det simpelthen påvirker dig og din arbejdsplads. Vi ved alle at vi har svært ved at koncentrere os, hvis vi har fået alt for meget sukker ind i kroppen.

Det kan godt være vi bliver lidt mere energiske for en kort periode, men derefter begynder vi at få hovedpine og har svært ved at koncentrere os. Præcis på samme måde har dine arbejdere det, hvis de spiser noget usundt mad til frokost. I så fald kan det være svært for dem at koncentrere sig resten af eftermiddagen. Og det vil naturligvis påvirke din produktivitet i firmaet.

Det er derfor meget bedre at sørge for at ens arbejdere har de bedste muligheder for at leve et sundt liv, når de i hvert fald er på arbejdspladsen. Og dette indebærer for eksempel, at man er god til at servere noget sund mad for dem. Derfor er det en god idé både at have fokus på, hvad det er du servere nede i din kantine på men det er også en god ide at kigge nærmere på, at de har adgang til rigeligt med frugt og grønt i hverdagen. På den måde kan de også tage nogle sunde snacks, imens de sidder ved skrivebordet.

Hvem skal du have en firmafrugtordning igennem?

Hvis du gerne vil have en firmafrugtordning ude i dit firma, så skal du naturligvis undersøge, hvilket firma du skal hyre til at levere denne firmafrugt. Der er ret mange, som du kan vælge imellem. Hvilken én er den rette for dig?

Du skal naturligvis vælge et firma, som ligger nogenlunde i nærheden af dig. På den måde har de meget nemmere ved at levere det og kommunikationen vil ofte også være en del bedre. Derudover skal du også kigge lidt på nogle anmeldelser og finde ud af, hvorvidt tidligere kunder har været meget tilfredse med den service, de har modtaget ved det enkelte firma.

Andre alternativer

Det er også en rigtig god ide at man som firmaejer undersøger hvilke andre alternativer man har for at ens arbejdere har et sundt hverdagsliv. Det kan for eksempel være at man opretter et fitnesscenter på arbejdspladsen.