Spring til indhold
Hjem » Artikler » Sådan udfører du din linkbuilding for dit firma

Sådan udfører du din linkbuilding for dit firma

  • af

Sådan udfører du din linkbuilding for dit firma

Er du ejer af en virksomhed, og er du interesseret i at give din markedsføring et skub? Så bør du overveje at investere i linkbuilding og søgemaskineoptimering, så virksomhedens hjemmeside kommer hurtigere frem i Googles søgeresultater. Ved at gøre din virksomhed mere synlig på internettet, kan du tiltrække flere kunder. Her får du en guide til, hvordan du kan bruge linkbuilding i din markedsføring.

Sådan fungerer linkbuilding

Linkbuilding er en simpel og nem måde at øge din synlighed på nettet. Metoden fungerer således, at du placerer links til din virksomheds hjemmeside rundt omkring på nettet, ofte i artikler vedrørende den ydelse din virksomhed tilbyder. Disse links påvirker så Googles algoritme, og din hjemmeside bliver skubbet frem i søgeresultaterne. Metoden fungerer bedst, hvis dine links er ledsaget af de søgeord, som typisk relaterer sig til din virksomheds ydelser. Jo flere links du har spredt rundt omkring på internettet, desto bedre hjælper algoritmen dig til, at være mere synlig.

Gør brug af et linkbuilding-firma

For at markedsføring via linkbuilding bliver nemt, kan du med fordel hyre et firma til at lave linkbuilding for dig. Det kunne eksempelvis være Jonas Holm, der tilbyder billig og enkel linkbuilding, så dine links bliver spredt ud over mange hjemmesider. Du kan også få hjælp til at skrive de artikler, der indeholder links til din virksomhed. Hos BOB-linkbuilding er der ingen binding, så du kan med fordel afprøve deres ydelse, og selv overvære resultaterne for din markedsføring. Sandheden er, at linkbuilding – og særligt i kombination med søgeoptimering – forbliver et af de bedste redskaber til at markedsføre din virksomhed på nettet. Når kunder klikker på dit link frem for din konkurrents, er du et skridt tættere på at fastholde og gro din kundegruppe. Fordi mange kunder nu leder efter ydelser via internettet, er det vigtigt at din markedsføring er optimeret til netop dette formål.