Spring til indhold
Hjem » Artikler » Helt nyt produkt til mærkning og mini tryk i retail

Helt nyt produkt til mærkning og mini tryk i retail

stempler

Sidder du med en nystartet virksomhed, eller måske har du en virksomhed, der trænger til at fornye sig, så skal du kigge med her. En vigtig ting som virksomhed, er nemlig at få gjort opmærksom på sig selv. Og ikke bare enhver slags opmærksomhed, men med finesse og med et mærke der vækker opsigt og genkendelse hos forbrugerne og kunderne. Derfor er det en rigtig god idé at mærke sine produkter på en flot og ordentlig måde, så virksomheden kan stå inde for det og er stolte af produktet. Dette kan Nydanstempler.dk hjælpe med. De har nemlig alt du skal bruge til at få sat din virksomheds aftryk flot og præcist, der hvor du ønsker det. 

Nyt produkt på markedet 

Der er netop nu kommet et nyt produkt til Danmark, som gør mærkning meget nemmere og smartere. Dette er en elektronisk løsning, som bevirker, at du nu selv kan designe og bestemme præcis, hvordan din mærkning skal se ud, og hvor de skal sidde. 

Klik her og Se Colop Emark hos Nydanstempler.dk. Det nye produkt hedder Colop Emark, og er den nyeste teknologiske løsning til mærkning af poser, papir og bøger. Den nye løsning giver mulighed for selv at tegne og danne logoer og tekst via deres app, og derefter synkroniseres dine logoer gennem wifi til Colop Emark, som klarer mærkningen for dig. Det smarte ved denne løsning er, at du aldrig mere skal stemple noget med en gammeldags stempler. Teknologien har nemlig gjort det muligt at operere med det der minder om en kopimaskine, bare helt trådløs. Her skifter man bare blæk i maskinen når der er brug for det. Men en farvepatron indeholder 5000 tryk, og det er derfor ikke noget man behøver at gøre særlig ofte. Denne løsning er rigtig god til at få et mere personligt udtryk på sine produkter, og så er den en meget nem løsning, der følger alle teknologiens nye udformninger, og som er en absolut fornøjelse at benytte sig af.