Spring til indhold
Hjem » Artikler » Få tjekket din computer for spyware

Få tjekket din computer for spyware

  • af

Vi kan tilbyde et godt og grundigt tjek af hele computerens tilstand.

Vi kan gennemgå din computer for evt. sikkerhedsbrister, og rense den for virus og eller Spyware. Vi kan installere det software der skal til, for at du kan surfe sikkert på Nettet.

Du vælger selv, om softwaren skal være gode  freeware (gratis) programmer, eller om du vil have installeret betalings programmer. Vi vil præsentere dig for begge dele, og så er det op til dig at afgøre, hvad du mener passer, til netop dit behov.

Efter installation af softwaren, viser vi dig hvordan du for fremtiden skal bruge disse programmer, så du bliver ved med, at være sikker på Nettet. Du vil under hele forløbet have mulighed for selv at deltage.

Du er også velkommen til at stille alle de spørgsmål, som der måtte komme hen ad vejen. Du er måske i tvivl om, hvordan du skal bruge din helt nye brænder, men vil så gerne have taget backup af alle dine ting. vi lærer dig så hvordan du skal gøre, for at tage en backup og brænde det ud på en cd. Måske har du også andre små spørgsmål, vedrørende den daglige brug af din computer – så spørg endelig løs. vi skal prøve at svare dig så godt vi kan.

Du kan godt se på det, som et lille kursus. vi kan komme til dig og din computer. Du behøver ikke at tage alle ledninger fra, og ned på et værksted med den. En anden fordel er, at du så heller ikke bliver nødt til, at undvære din computer i flere dage. Du kan kontakte mig hvis du får brug for hjælp.