Spring til indhold
Hjem » Artikler » Skal du have en firma konto? Her er et overblik

Skal du have en firma konto? Her er et overblik

  • af

Du står med mange muligheder, hvis du skal have dig en firma konto. Der findes mange danske banker, og der findes endnu flere i udlandet. Som dansk virksomhed er du i princippet ikke tvunget til at have en konto i Danmark. Det er lidt nemmere, men det er ikke et krav.

 

Har du aldrig haft et firma før, så er du nok interesseret i at få et godt overblik over dine muligheder. I denne guide giver vi dig et simpelt overblik over firma konti. Der er fokus på banker, hvor du kan spare en del penge.

 

Hvor finder jeg den billigste firma konto?

Du finder sandsynligvis den billigste firma konto hos Nykredit i samarbejde med Dinero. Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med Dinero, så lad os præsentere dem. Dinero er et meget nemt og effektivt værktøj til at lave din virksomhed regnskab. Denne type program kaldes for et regnskabsprogram. Dette program er gratis at anvende for danske virksomheder, og du kan oprette en konto hos dem allerede i dag.

 

Dinero har været i stand til at indgå i et samarbejde med Nykredit, hvor de tilbyder en firma konto til deres kunder til fordelagtige priser. Hvis du allerede anvender Dinero og betaler for deres Pro abonnement, så kan du få en firma konto til kun 99 kr. om måneden og 1.000 kr. i oprettelse. Det er meget billigt, hvis man sammenligner med den gennemsnitlige pris i Danmark.

 

Selvfølgelig er der fordele ved at have denne form for firma konto. En fordel er, at du kan undgå at betale negative renter på dit indestående op til 100.000 kr. – det er meget smart, og så sparer du penge på det, hvis du har penge stående på firma kontoen. Du kan også forbinde din konto direkte med Dinero, som jo er et gratis regnskabsprogram.

 

Hvad koster en firma konto hos Lunar?

Lunar, tidligere kendt som Lunar Way eller LunarWay, tilbyder en firma konto til danske virksomheder. De har to forskellige pakker: Solo og Grow. Den første pakke koster kun 2.450 kr. om året, hvor du kan have op til 250.000 kr. stående på kontoen uden at skulle betale negative renter. Det er en meget vigtig ting at have i baghovedet.

 

Er én konto ikke nok, så kan du bare vælge deres Grow abonnement eller pakke. Denne inkluderer 3 firma konti, og du får også 3 firma kort. Er der flere ejere i virksomheder, så kan man ikke vælge Solo, man skal simpelthen vælge Grow.

 

Oprettelsen hos Lunar er altid gratis, og deres priser er generelt meget lave. Du får telefonisk support med i prisen, og du kan lave gratis overførsler. Mange er tilfredse med Lunar, og du kan læse mere på deres hjemmeside, hvis du er interesseret.

Ruller man langt ned på deres hjemmeside, så kan man se, at Lunar også kan integreres direkte med Dinero. Dette gælder for både Solo og Grow.  Har du andre banker, så kan du også tilføje dem til din Lunar app, hvis du altså har Grow og ikke Solo.