Spring til indhold
Hjem » Artikler » 3 tips til hvordan en bideskinne forbedrer din arbejdsdag

3 tips til hvordan en bideskinne forbedrer din arbejdsdag

  • af
glade medarbejdere

Mange som har tildens til at skære tænder, vil efterfølgende opleve en bankende og konstant hovedpine, derfor kan det være svært at passe et arbejde optimalt. Ved at sove med en bideskinne, kan du undgå den primære årsag til hovedpine, og dermed yde bedre på dit arbejde.
Når du ikke længere har hovedpine, så vil du også automatisk blive i bedre humør, hvilket vil give dig øget arbejdsglæde, samt en større lyst til at præstere.
At skære tænder kan ligeledes have en negativ påvirkning på din nattesøvn. Hvis du i stedet er frisk og veludhvilet, vil du naturligvis bedre kunne overskue dit arbejde, samt have overskud til at præstere mere.

At skære tænder i søvne

De fleste mennesker, som har problemer med at skære tænder, har primært problemet, når de sover, da tandskæreriget kan forekomme i søvne. Om dagen kan du i det mindste stoppe dig selv, når du bliver bevidst om det.
Det slider enormt på tænderne, når de skæres så hyppigt. Det giver, ud over dyre tandlægeregninger, også anledning til mange følgesygdomme. Det er derfor vigtigt at få begrænset eller helt stoppet slid på tænderne og gerne så tidligt som muligt, for at undgå for mange følgeskader på tænder og helbred.

En bideskinne tilpasset netop dine tænder

En ideel løsning kan være en bideskinne. En bideskinne tilpasset lige præcis dit tandsæt. Det gør de ved at bideskinnen placeres i kogende vand, således at den blødgøres, hvorefter den sættes på dine tænder, hvor den presses forsigtigt men fast på. Når den igen er kølet ned, har du en fin afstøbning ad dine tænder.

Bideskinnen kan du nu sove ugeneret med om natten. Hvis du fortsat skære tænder, vil det være bideskinnen, som slides på i stedet for dine tænder. Du kan læse mere om bideskinner – klik her.

En billig løsning

At skulle til tandlægen for at få fremstillet en bideskinne, er en dyr løsning. Det kan meget bedre betale sig at købe en bideskinne selv. De er utroligt nemme at tilpasse, og der medfølger en udførlig vejledning, som alle kan anvende.
Når din bideskinne er ved at være slidt, så skal du have fat i en ny, inden du igen skærer direkte på tænderne. Det giver dig store årlige besparelser både på bideskinner samt på tandlægebesøg.

Det er derfor en utrolig billig løsning på et problem, som hurtigt kan løbe løbsk.