Spring til indhold
Hjem » Artikler » Vælg den rigtige emballage til din webshop

Vælg den rigtige emballage til din webshop

  • af
god emballage

Sidder du med den gode idé, eller er du allerede godt i gang med at bygge din egen webshop op? Så er der en masse overvejelse der skal gøres. Der er det økonomiske aspekt, det markedsføringsmæssige aspekt, men så er der også alle de små detaljer der skal tages højde for. Hvordan skal logoet se ud, hvem skal stå for leveringen af produkterne, og så hvilken emballage du skal vælge til dit produkt.

Netop emballagen kan være et sted hvor mange giver fortabt. For passer den i størrelsen, hvordan sørger jeg for at produkterne ikke går i stykker under transporten, og skal jeg vælge det dyre eller det billige. Der kan være mange ubekendte. Der findes et utal af forskellige typer og former for emballage på markedet, og det er ikke kun størrelsen og slidstyrken der skal tages stilling til.

Er du en virksomhed der gerne vil sætte fokus på miljøet, så findes der mange grønne alternativer i dag, som ikke skader klimaet. At vælge disse former for emballage kan også være med til at vise dine kunder, at du tænker på miljøet. Dette kan vise sig at være en stor fordel for din virksomhed, da du dermed sætter dig over de konkurrenter som ikke benytter sig af dette. Dermed kan emballage også være et symbol på din grønne tankegang, og det kan dermed styrke dit brand.

Spark din webshop i gang allerede i dag

Nu har du fundet den helt rigtige emballage, og nu skal du starte den webshop op. Det kan dog være utrolig demotiverende, hvis der går flere måneder før du modtager emballagen og kan komme i sving. Mange steder kan du dog få sendt emballagen allerede samme dag, som du bestiller den, hvis du for eksempel bestiller før klokken 14.00.

Så kan du komme i gang med dit iværksættereventyr inden for kort tid, uden at skulle igennem en masse bøvl. Herudover kan du udover den traditionelle emballage, også få fragt etiketter og papirfyld til din emballage samme sted. Dermed er der ikke noget med at skulle ind på forskellige sider, med forskellige leveringstider, du finder alt hvad du skal bruge på samme sted.

Emballage er ikke bare emballage (længere)

Emballage er dermed ikke bare emballage, der er i dag flere lag og flere muligheder end tidligere. Emballage kan både styrke dit brand udadtil, og det kan også være med til at give dig et image.

Den helt rigtige emballage kan være med til at fortælle din historie. Og den historie kan begynde allerede i dag.