Spring til indhold
Hjem » Artikler » Sådan får du en bedre IT løsning

Sådan får du en bedre IT løsning

it løsning

Det er irriterende når teknologien ikke virker som vi gerne vil have det!

Danske virksomheder bliver tit udsat for cyberangreb og vi skal derfor hele tiden finde nye måder at holde vores data sikker. Hvis du ikke selv har erfaring med IT, så kan det være en umulig opgave, heldigvis kan du outsource din IT-løsninger til professionelle.

I denne artikel vil jeg komme ind på nogle forskellige punkter, der kan gøre det lettere for dig, så du kan fokusere kræfterne på arbejdet.

Informer dine ansatte

En rapport fra Dansk industri har vist, at hver anden medarbejder ikke kender til IT-sikkerhed. Dette er et stort problem, da mange af de filer eller dokumenter man arbejder med kan enten blive hacket eller på anden vis beskadiget.

Du kan prøve at komme dette til livs ved at informere dine medarbejder om hvilke links eller websites er okay at besøge og hvilke ikke er.

Du kan udforme en IT-sikkerheds politik som dine ansatte skal læse og følge, eller lave en video, så de har nogle regelsæt at arbejde ud fra.

Husk sikkerhedssoftware

Du skal huske at have installeret noget sikkerhedssoftware som firewall, spamfilter eller andre antivirusprogrammer.
Dette er måske det vigtigste punkt du selv kan gøre uden en IT-specialists hjælp. Antivirusprogrammer sikre dig for hacker der prøver at tilgå dine mails, dokumenter eller andet privat information på dine serverer.

Sørg også for at holde disse programmer opdateret, hver gang der bedes om det, for at sikre den bedste mulige kvalitet og funktionalitet.

Fjern gamle/unødvendige programmer

Programmer der er udløbet, er unødvendige eller som ikke understøttes af producenten skal fjernes omgående. Sådanne programmer, der ikke blive opdateret kan gøre at din computer falder i risikogruppen for hackere. En bonus til at fjerne disse programmer er at du får mere plads på din PC og hurtigere responstid.

Hav et sikkert kodeord

Mange danskere falder ind i en rytme med at bruge det samme kodeord på alle de forskellige hjemmesider som de besøger. Dette kan være meget farligt, hvis en hacker skulle finde ud af det så er alle dine systemer i fare.

Sørg for at have nogle forskellige kodeord som du kan huske, så sådanne problemer ikke opstår.

Konklusion

Alle disse tips kan hjælpe dig til at få en mere sikker IT-løsning, men for at være bedst sikret imod cyberangreb og andre IT-problemer, så bør du outsource din IT-sikkerhed  og server hosting til professionelle IT virksomheder.
Du kan finde den bedste sikkerhed for dig og din virksomhed på itloesningen.dk.