Spring til indhold
Hjem » Artikler » 4 tips til at få innovative og kreative idéer til din virksomhed

4 tips til at få innovative og kreative idéer til din virksomhed

  • af

Har du din egen virksomhed, men mangler du nye og kreative idéer til, hvad du kan gøre for at forbedre produktet, lave en bedre strategi eller klargøre en bedre marketingplan?

 

Der er flere forskellige ting, du kan gøre for at forbedre chancerne for at få bedre og innovative idéer. Her får du et par gode råd til, hvad du kan gøre for at øge chancerne for gode idéer til din forretning.

Læs nyheder om din branche

En ting du bl.a. kan gøre er at gå i gang med at læse flere nyheder om din egen branche. Det er godt at vide, hvad der rører på sig inden for dit eget felt, og jo flere inputs du får, desto nemmere bliver det også at komme på nye idéer.

 

Der udgives dagligt mange nyheder på ServiceNews.dk – servicebranchens nyhedsmedie. Alle nyheder er brancheopdelte. Det gør sig også gældende på Pressmeddelelse.dk.

 

Jo mere viden du har, desto nemmere er det at samle tråde fra flere forskellige inputs og til sidst skabe helt nye og originale idéer på baggrund af den viden, du har akkumuleret. Så abonner på nogle nyhedstjenester inden for din egen niche, hvis du vil øge dine chancer for gode idéer.

Snak med andre iværksættere

Det kan også være en rigtig god idé at sætte dig ned og snakke med andre iværksættere og selvstændige. De behøver på ingen måde at arbejde inden for dit eget felt for at give dig inspiration – det hjælper ofte bare at snakke med andre, der står med nogenlunde samme udfordringer til dagligt.

 

Det kan bare være en snak om løst og fast, men det vigtigste er igen bare at få inputs fra andre. Hvis du giver dem dine egne problemstillinger, kan det være, at du endda kan få idéer fra de andre iværksættere til, hvordan du løser dine udfordringer i din virksomhed.

Følg med i moderne teknologi

Så kan det også være smart at følge med i den moderne teknologi, der lige nu er i en rivende udvikling. Der kommer hele tiden nye teknologier, opfindelser og gadgets på markedet, som på den ene eller anden måde sikkert kan hjælpe dig i din forretning.

 

Det er aldrig til at vide, hvornår der kommer noget inden for lige netop dit felt, som du kan bruge til at forbedre dine produkter, services eller markedsføring. Så følg med på Twitter, Producthunt eller hvor du nu kan læse mere om ny teknologi.

Sluk mobilen og mail og lad din hjerne arbejde i fred

Det sidste råd vi kommer ind på her, er at slukke din mobil og din computer og lade din hjerne arbejde i fred og ro. De bedste idéer kommer som regel ikke frem, når vi prøver at tvinge dem til at vise sig, men mere når vi mindst venter det.

 

Det kan være i badet, i sengen, på en gåtur eller på løbebåndet, hvor vi egentlig er travlt optaget med andet end arbejde, og vores hjerne bare har plads til at arbejde i frigear. Det er tit her, at enderne mødes, og der bliver formet nye genveje til originale og innovative idéer.