Spring til indhold
Hjem » Artikler » Alternativ markedsføring kan give jer et komplet marketingmix

Alternativ markedsføring kan give jer et komplet marketingmix

  • af
marketingmix

At være en virksomhedsejer behøver ikke være svært. Faktisk kræver det slet ikke særlig meget. Det kræver, at man har en service, ydelse eller et produkt som man sælger. Desuden kræver det i nogle tilfælde, at man har nogle medarbejdere. En ting, der dog kræver noget af en som virksomhedsejer er at få succes. Hvis man vil have succes, kan man ikke dovne den, men man er nødt til at gøre noget aktivt. Og her kan succes måles på to forskellige måder. På den ene side kan du måle succes ud fra arbejdsglæde. Hvis dine medarbejdere er glade og tilfredse, så har du en succesfuld virksomhed. Du kan dog også tænke mere på de økonomiske aspekter. I så fald vil du nok tænke, at du har en succesfuld virksomhed hvis den har et stort overskud. Disse to ting behøver dog ikke at være modsætninger, hvilket du kan læse mere om i det følgende.

Medarbejdertilfredshed skaber økonomisk succes

En ting, som rigtig mange mennesker oplever er, at hvis ens medarbejdere er glade og tilfredse, så oplever man også en større økonomisk succes. Hvis alle medarbejdere kan lide at være på arbejdet, bliver udfordret tilstrækkeligt samtidig med, at de bliver motiveret, så vil de arbejde hårdere og mere forpligtende. Og det er klart, at det kan ses på bundlinjen. For hvis alle arbejder aktivt, så kan man være sikker på, at man nok skal få det bedste ud af sin virksomhed.

Derfor kan det være en ide at overveje hvordan man kan gøre medarbejdere glade. Det kan man for eksempel gøre ved at markedsføre sin virksomhed godt. For rigtig mange mennesker bliver tilfredse hvis de arbejder for en virksomhed, som de kan stå inde for. Det vil sige, at hvis virksomheden er god til at lave en positiv branding og markedsføring af sig selv, så vil det smitte af på medarbejderne. Og så kan hver en medarbejder med stolthed i stemmen sige, at de arbejder for den pågældende virksomhed.

Alternativ markedsføring kan være vejen frem

At lave et mix af forskellige slags marketing er ofte en rigtig god løsning når man skal foretage markedsføring. Så fokuserer man ikke kun på en slags, men på mange forskellige slags. Du kan også bruge emblemer, badges og pins, som folk kan vinde. Det kan også være med til at give en rigtig god motivation.