Spring til indhold
Hjem » Artikler » Hvor finder man en erhvervsdetektiv?

Hvor finder man en erhvervsdetektiv?

  • af

Erhvervsdetektiver kan hjælpe din virksomhed til at få belyst nogle uvisse områder, der kan være afgørende for dit erhverv fremadrettet. Det lyder næsten som en leg fra da man var barn, når man inddrager personer i sin verden der kaldes for detektiver, for det er ikke noget man som sådan lige render ind i til dagligt i det danske land.

Det kræver erfaren og en masse viden at være erhvervsdetektiv

Når der er behov for en erhvervsdetektiv, kan der være mange årsager til at man ønsker at gøre brug af sådan én. Det kan være at din virksomhed står overfor en sag, hvor det er ord mod ord og du har bevisbyrden og her vil det kunne gavne at gøre brug af en detektiv til at opklare sandhederne.

Det er ikke et job alle og enhver bare kan påtage sig og det giver derfor rigtig god mening at vide, hvor man skal finde en erhvervsdetektiv. Hos yourCompany kan du få den hjælp du søger til at få belyst fakta områder, så du kan få afgjort hvad der er korrekt og hvad der ikke er på ret vis.

yourCompany har erhvervsdetektiver med de rette kompetencer

Hos virksomheden yourCompany er der tale om relevant erfaring blandt personalet. Der er tjek på hvad man må og hvad man ikke må, samt hvilke dokumentationer der vil holde i retten, hvis sagen er til rettens gang.

Som regel er det ikke de små sager der er tale om, når man vil gøre brug af en erhvervsdetektiv. Det kan derfor handle om større beløb, som det vil koste din virksomhed, hvis du ikke gør noget yderligere ved situationen. Dette kan en virksomhed være nødsaget til at acceptere og komme videre, men hvis der er den mindste tvivl om nogen former for svindel fra modparten, så kan det altså være den perfekte løsning at gøre brug af en erhvervsdetektiv. Nogle erhvervsdetektiver bruger også en GPS i efterforskningen.

Når det kræver den rette dokumentation der også vil holde i retten

Går man mere internt i virksomheden, så kan det også være at du desværre har grund til at tvivle på dine egne ansatte. Forsvinder der f.eks. ting fra varelageret eller kasseapparatet, så er det meget alvorlige anklager, hvor man bliver nødt til at være skråsikker i sin sag, før man anklager nogen for at stå bag.

Her har en erfaren erhvervsdetektiv de rette redskaber til at finde frem til den rette person og dette vil foregå på professionel vis med etisk tilgang til sagerne. Du vil med en erhvervsdetektiv få opklaret dine tvivlsspørgsmål samtidig med at du sparer mere end hvad det vil koste dig at outsource på dette område.