Spring til indhold
Hjem » Artikler » Innovative måder at forbedre din garderobe.

Innovative måder at forbedre din garderobe.

  • af

Tror det eller ej, men der findes smartere måder at indrette din garderobe på, end den løsning du har i dag. Alt for mange danskere har ladet sig spise af med en garderobe som består enten af et billigt garderobeskab i tyndt plademateriale eller et fritstående tøjstativ i tynde rør.

 

Det ønsker vi hos ziito.dk at gøre op med. Vi ønsker at alle skal have råd til en ordentlig garderobeløsning og ikke lade sig nøjes. Vi har derfor sat os for at skabe markedets mest robust tøjstativer i vandrør, som passer perfekt ind i enhver indretning. Ved at lave alle vores tøjstativer og reoler i vandrør, har vi sikret et super stabil løsning, som kan holde til hele din garderobe – og det garantere vi. Vi har nemlig valgt at have 10års garanti på alle vores produkter – fordi vi står inde for kvaliteten.

 

Når du køber en garderobeløsning eller nyt tøjstativ hos ziito.dk, får du et prisbilligt produkt, som er det stærkeste på markedet. Alle tøjstativer bliver produceret lokalt i danmark og vi har derved mulighed for at lave alt på specialmål. Så står på med en ide til et garderobeprojekt, kan du trygt overlade opgaven til os – vi har stor erfaringen indenfor garderobeløsninger. Er du usikker på om du selv kan monterer reolen eller garderoben, kan vi ligeledes hjælpe dig. Men tro os, når vi siger at det er meget nemt selv at sætte op. Alle Ziitos tøjstativer er lavet i vandrør og samles med en unbrakonøgle. Det tager ofte ganske få minutter at sætte stativerne op, selv hvis du ikke skulle have stor erfaring ude går-det-selv arbejde.

 

Du kan desuden udbygge din garderobe, så den også indeholder både reoler, med bøjlestang og hylder, spejle, tavler eller træhylder. Især træhylderne er meget populære til indretning af garderober. De anvendelse ofte til opbevaring af sko, tasker og andet tilbehør. I webshoppen er det også muligt at købe hyldeknægte, hvis du selv ønsker at designe dine hylder.

 

Har du udfordringer i forhold til at skulle designe din garderobe på en ny og innovativ måde, så kan du altid kontakte kundeservice hos Ziito. Her sidder folk klar, som har designet garderobeløsninger og tøjstativer de sidst mange år – og de kan derfor altid guide dig til den rigtige løsning. Du kan altid ringe, hvad end du har spørgsmål til en hyldeknægt eller til den helt store walk-in løsning