Spring til indhold
Hjem » Artikler » 5 gode råd til din hjemmeside

5 gode råd til din hjemmeside

  • af

Aldrig før har det været mere populært at skulle bygge sin egen hjemmeside, for på den måde kan man nemlig spare nogle midler og bruge dem på f.eks. markedsføring i stedet for. Men når man selv kaster sig ud i at bygge sin egen hjemmeside, løber man ofte ind i nogle udfordringer man ikke havde forudset, som et webbureau f.eks. havde forudset pga. erfaring med bygning af hjemmesider. Derfor får du her 5 gode råd som du nemt kan implementere på din hjemmeside, så den både blive bedre for de besøgende, for dig, for placeringer og for meget mere. Rådende dækker både over design og funktion.

  • Sørg altid for din hjemmeside er mobiloptimeret. I dag kommer langt den meste trafik nemlig fra mobilen og derfor er det ikke bare en god idé at have den mobiloptimeret, men det er derimod et must, hvis du gerne vil have gode resultater med din hjemmeside.
  • Det skal være let at navigere på din hjemmeside. Sørg derfor altid for at, alle de vigtigste sider kan findes fra headeren på både computeren og evt. fra en dropdown på mobilen.
  • Brug billeder på din hjemmeside. Man siger altid, at et billede siger mere end 1.000 ord og det gør sig også gældende for en hjemmeside. Samtidig kan du udfylde din ”Alt Tekst” for at opnå bedre resultater på Google.
  • Skil dig ud fra konkurrenterne. Du har måske ikke den helt store designer baggrund i ryggen, men find nogle små elementer hist og her, der kan gøre du kan skille dig mere ud fra konkurrenterne på markedet og sikre at kunderne bedre kan huske din hjemmeside (for noget positivt, vel og bemærket).
  • Sørg for din hjemmeside er responsiv på alle PC skærme også! Langt de fleste tilgår en hjemmeside fra en lidt større skærm og dermed kan man sommetider glemme, at en hjemmeside også skal kunne ses fra en f.eks. 13” MacBook. Sørg derfor altid for at teste din hjemmeside af på flere skærmstørrelser.

.. Men har du hverken tiden eller overskuddet til selv, at sidde og rode med din kommende hjemmeside, kan det altid være en god idé at tage fat i et professionelt webbureau. Webbureauet Createrz i Aalborg hjælper f.eks. en masse virksomheder, som enten selv har prøvet lykken med at lave deres egen hjemmeside og opgivet undervejs eller virksomheder som bare gerne vil have en super flot hjemmeside fra første forsøg.