Spring til indhold
Hjem » Artikler » Sådan fragter du selv dine varer i virksomheden

Sådan fragter du selv dine varer i virksomheden

  • af

Dette indhold er sponsoreret.

Er du træt af at skulle betale for fragt og konsekvent være i dialog med en fragtmand, når du skal have fragtet dine varer til og fra din virksomhed? Så kan du med god grund overveje selv at tage et varebilschaufføruddannelsesbevis. Det er en ideel løsning for dig, der godt kan lide at tænke innovativt og give dig selv de bedste forudsætninger for en velkørende virksomhed med de rette besparelser. Vil du selv køre varer i varebilen, kræver det nemlig ikke andet end varebilsuddannelse på bare to eller tre dage. Læs mere nedenfor.

Derfor er det en god idé selv at fragte varer

Hvis du er nyopstartet, selvstændig erhvervsdrivende, ved du, at pengene ikke ligefrem hænger på træerne. Det kan være en dyr omgang at etablere sin egen virksomhed de første par år. Inden hjulene for alvor ruller, kan du derfor tænke innovativt og forsøge at finde de bedste forudsætninger for, at økonomien forbliver nogenlunde stabil.

Det kræver blandt andet, at du skærer nogle af de mest unødige regninger fra og selv tager lidt fat de steder, du kan. Er du sælger, og får du varer ind et par gange om ugen, kan du for eksempel overveje at tage et varebilschaufføruddannelsesbevis. Uddannelsen tager blot mellem to til tre dage alt efter, hvilket uddannelsessted du vælger.

Med et varebilschaufføruddannelsesbevis kan du først og fremmest selv fragte dine varer i en varebil. Udover det kan du også arbejde som varebilschauffør, hvis du eksempelvis får brug for lidt penge ved siden af din nyopstartede virksomhed. Det kan være en fordel, hvis der er brug for ekstra penge til at betale udgifterne.

Når beslutter dig for at få et varebilschaufføruddannelsesbevis, er det vigtigt at være opmærksom på, at der findes en grunduddannelse og en efteruddannelse. Grunduddannelsen er for dig, der ikke tidligere har taget en chaufføruddannelse. Den er for dig, der har kørt varevogn i mindre end to år. Denne uddannelse vil blot tage tre dage. Efteruddannelsen er for dig, der har mere end to års erfaring. Kurset her tager bare to dage.

Forkæl dig selv med en god sengegavl

Midt i en hektisk periode med nyopstartet virksomhed og varebilschaufføruddannelsesbevis er det vigtigt med lidt forkælelse. Ved at sørge for at slappe af indimellem, er du sikker på at lade batterierne rigtigt op, så du kan yde igen de næste dage.

Kan du godt lide at side i sengen i tide og utide for at arbejde, er sengegavle en eminent løsning. Fordelen ved at investere i sengegavle er nemlig, at de udover at være komfortable til ryggen også har flere praktiske funktioner. De sørger nemlig for at beskytte væggen mod slitage. Kom godt i gang med din nye virksomhed ved at investere i et varebilschaufføruddannelsesbevis og en ny sengegavl til din selvforkælelse.