Spring til indhold
Hjem » Artikler » Undgå at gå sukkerkold i løbet af dagen med en frugtordning til firmaer

Undgå at gå sukkerkold i løbet af dagen med en frugtordning til firmaer

  • af

Dette indhold er sponsoreret.

Forestil dig, at du har arbejdet hårdt hele dagen, måske på et kontor eller lignende. Du har løst dine opgaver, selvom der har været pres på fra for eksempel deadlines, der blev rykket frem eller en chef, der havde ændringsforslag til dit arbejde. Du er ved at gå sukkerkold, og frokosten er overstået for en time siden. Hvad gør du? Med en frugtordning til erhverv og virksomheder kan du undgå at gå helt ned med flaget og i stedet spadsere hen til en dejlig kasse med friske frugter, som vil hjælpe dig ud af din ubehagelige situation. Du spiser et par stykker frugt, og pludselig ser hele verden lidt lysere ud. Din energi vender tilbage, og du har det godt igen.

Hvordan fungerer en frugtordning?
Hvis du er blevet interesseret i at have en frugtordning til din virksomhed, så er der mange gode muligheder for dette i dag.

Først skal du lægge dig fast på en leverandør, som kan forberede og levere frugten til din virksomhed. Der findes et væld af disse på nettet, så du kan undersøge, hvilken leverandør, der passer bedst til din virksomheds behov. Oftest vil der være valgmuligheder, så du kan få en passende mængde frugt til dit antal medarbejdere, uanset om det er en lille, mellemstor eller stor virksomhed. Nogle frugtleverandører giver dig også muligheden for at få et godt personligt tilbud, hvis man rækker ud til dem. Man plejer at sige, at en medarbejder spiser 1-2 stykker frugt om dagen.

Derefter kan du tegne et passende abonnement til din virksomhed, og leverandøren sørger for at bringe den friske frugt lige til døren. Så simpelt er det faktisk!

En frugtordning gør dine medarbejdere sundere og giver et skud energi til strabadserne

Med en frugtordning giver man sine medarbejdere et sundt og grønt skud energi til den lange arbejdsdag. Dette har mange fordele, både for medarbejderen såvel som ledelsen. Frugter og grøntsager er rige på vitaminer, mineraler og kostfibre, som er vitale for en afbalanceret kost og for, at man kan yde og præstere på højeste niveau.

Fødevarestyrelsen anbefaler med deres slogan ”6 om dagen”, at man spiser 6 stykker frugt og grønt om dagen for at få det anbefalede indtag af frugt og grønt. Det er nok ikke alle, der er lige gode til at følge dette råd, men med en frugtordning til virksomheder bliver det betydeligt nemmere, og man kan derfor forblive sund og præstere optimalt på arbejdet.

Hvis man spiser frugt og grønt, mindsker man også risikoen for hjertekarsygdomme og kræft, hjælper til en sund vægt og højner den generelle sundhed på arbejdspladsen. Dette vil betyde færre sygedage, og prisen for en frugtordning er ofte billigere end blot en enkelt sygedag.

Der er altså meget få ulemper ved at tegne et abonnement på en frugtordning til din virksomhed og virkelig mange fordele. Det er bare om at komme i gang – dine medarbejdere vil takke dig!