Spring til indhold
Hjem » Artikler » Følg med i hvad der sker i dit lokalmiljø

Følg med i hvad der sker i dit lokalmiljø

  • af

Er du også en kreativ sjæl, som gerne vil bruge dine kompetencer, din kreativitet og dine evner mere, så kan du med fordel følge med i de lokale aviser hvor du kan få et overblik over, hvad der findes af tilbud og hvordan du kan tilgå disse tilbud. Lige i øjeblikket, på grund af Covid-19 situationen er alt desværre lukket ned og alle tilbud er stillet i bero.

Dette betyder, at hvis du er vant til at bruge de lokale tilbud, har du ikke kunnet det i flere måneder. Som det ser ud nu, vil landet sandsynligvis begynde at lukke lige så langsomt op i løbet af foråret, forhåbentligt fra marts måned også kan det være at vi til sommer vil kunne få lov til at deltage i de tilbud, der findes i lokalmiljøet.

 

Så selvom det ser lidt sort ud nu (og ikke kun på grund af vintervejret), så er der lysere tider på vej. Og du kan derfor allerede nu begynde at planlægge, hvordan du skal bruge foråret og sommeren kreativt.

 

Tegn, syng og sy

Afhængigt af hvor du bor, findes der forskellige tilbud. Der findes værksteder, der tilbyder at du kan bruge et par timer om måneden, enten om aftenen eller i weekender med at sysle med forskellige ting, som giver dig et pusterum i hverdagen eller bare er det, du allerhelst vil bruge dine tid på.

 

Det kan for eksempel være at du kan lide at sy. Der findes systuer, hvor du kan få adgang til symaskiner og tråd og enten købe stof meget billigt eller selv medbringe det stof du har behov for. Du vil også kunne finde skabeloner og anvisninger, som du kan få inspiration fra og du kan lære noget af. Der vil også altid være en person, der er tilknyttet stedet og ofte en person, som har lidt erfaring inden for det område, som værkstedet laver.

 

Er du mere til sang kan du finde nogle klubber, hvor du kan komme og synge en eller flere gange om ugen. Det er ofte i kirker, både små og store, hvor der organiseres kor og sang for dem der har lyst til det. Du kan med fordel kigge i de lokale nyheder under tilbud eller fritid og se lige præcis hvad dit nærområde tilbyder af forskellige ting.

 

For det meste er der plads til alle, andre gange skal man sørge for at tilmelde sig eller skrive sig op et sted, så man er sikker på, at der er en ledig plads. Både online og i de lokale aviser, vil du kunne finde de tilbud, der findes og ellers er der nogle kommuner, som man kan ringe til og høre hvordan man skal finde tilbuddene.