Spring til indhold
Hjem » Artikler » Gør firmaflytning hurtigt og nemt

Gør firmaflytning hurtigt og nemt

  • af
sammenhold

Som virksomhed kan det have store konsekvenser at flytte kontorlokaler. Det kræver meget tid og meget energi af medarbejderne. Der vil måske endda være nogle dage, hvor medarbejderne ikke kan arbejde på deres arbejdsplads. Uanset hvilken type arbejde der er tale om er det naturligvis kritisk.

Der er dog måder, hvorpå man kan gøre det langt nemmere. En firmaflytning bliver bedst hvis man planlægger meget.  Jo mere man planlægger på forhånd, jo større sandsynlighed er der for, at det bliver en smidig overgang fra lokaler til lokaler.

Start med at rykke nogle af tingene til nye kontorer

Man kan overordnet set have to forskellige tilgange til at flytte et firma eller nogle kontorer fra en bygning til en anden. En af de tilgange man kan have er, at man gør det hele på en gang. Man vælger slet og ret en dag og så flytter man det hele. Det er den mest krævende tilgang.

Det kræver nemlig en meget høj grad af planlægning. For alle medarbejdere skal kunne flytte denne dag og der skal ikke være vigtige møder og andre vigtige arrangementer den dag. Dermed kræver det rigtig meget planlægningsarbejde af den projektgruppe der står for arbejdet.

En anden tilgang er at gøre det løbende. Det er på nogle måder den mindst effektive måde at gøre det på. Men det er dog også en god måde for nogle firmaer. For så kan man først flytte de mindre essentielle dele af organisationen eller firmaet over. Med tiden kan man så flytte andre lokaler og kontorer over.

Væn jer til de nye lokaler

Uanset hvilken tilgang man har til firmaflytningen er det vigtigt, at man kommer godt på plads i lokalerne. Det er vigtigt, at man kommer godt i gang og bliver glad for de nye kontorer. Heldigvis er det nemt at blive glad for hvis man sørger for, at kommunikationen er god.

Hvis projektgruppen er god til at melde ud hvornår man skal flytte lokaler og hvordan det vil forløbe, så vil overgangen være mere smidig. For så føler medarbejderne ikke, at der bliver besluttet noget hen over hovederne på dem.