Spring til indhold
Hjem » Artikler » Tips til pakkelabels og printer i virksomheden

Tips til pakkelabels og printer i virksomheden

  • af

Vil du gerne spare lidt penge på forsendelsen i virksomheden? I så fald skal du læse med her! Her vil vi give nogle gode råd til, hvordan du kan spare nogle penge her og dér. Læs med her, hvis det har interesse og er relevant i din situation.

Hvilke former for pakkelabels bruger du?

Det kan være en god idé at tage et kig på hvilke pakkelabels du egentlig bruger, når du sender dine pakker afsted. Du skal naturligvis have fat i nogle billige pakkelabels, som ikke koster særlig meget at sende afsted til kunderne. Der er ingen grund til at bruge flere penge end højst nødvendigt.

Og hvordan finder du så frem til nogle billige pakkelabels? Ofte kan du finde nogle gode muligheder, hvis du blot søger efter det. Der er ret mange virksomheder, som sælger billige pakkelabels og lignende til forretninger som dine.

Det kan være en god idé at lave nogle sammenligninger prismæssigt mellem de forskellige firmaer. På deres hjemmeside kan du ofte finde frem til priserne på deres pakkelabels. Men det kan også være en god idé blot at ringe dem op og høre personligt. Hvis du skal bestille rigtig mange af gangen, så kan det endda være at du kan forhandle prisen lidt længere ned. Det skader aldrig at spørge.

Skal du have omdeling med i pakken?

Derudover kan du også overveje, hvorvidt du egentlig skal have omdeling med i dine pakkeløsninger. Nogle virksomhedsejere vælger ikke at omdele til private adresser for deres kunder. Det kan man altså spare rigtigt mange penge ved at undgå.

Det kan også være helt fint for langt de fleste kunder, at du tilbyder at sende deres pakker til den nærmeste GLS pakkepost. Det er der ikke særlig mange kunder, som har forfærdelig meget imod. De kan hente pakken, næste gang de er nede i byen for at løbe deres ærinder. Og det er altså en god måde for dig, hvorpå du kan spare ret mange penge. Det er netop også derfor, at der er så mange firmaer der har valgt at gøre dette for deres egen virksomhed.

Omvendt er det dog en fantastisk ydelse, hvis man vælger at levere direkte til kundernes adresse. Hvis du har råd til det, så kan det være et rigtig godt signal at sende. Det kan også være en stor hjælp for de personer, som ikke har gode muligheder for at rende ned til nærmeste butik, når der er kommet en pakke til dem.